Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog veb sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili sve uslove korišćenja i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj veb sajt.

Zmajev Kutak može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove korišćenja, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova korišćenja mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog veb sajta.

Upotreba veb sajta

Sav sadržaj na ovom veb sajtu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog veb sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi sadržaj dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog veb sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova korišćenja, Vaša dozvola za upotrebu veb sajta će biti povučena a Vi ćete biti obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog veb sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na veb sajtu.

Neke detaljnije informacije u vezi upotrebe veb sajta možete pronaći na našoj stranici Pomoć ili pogledati odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja na stranici Najčešća pitanja.

Informacije

Sav sadržaj, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom veb sajtu ili Zmajevom Kutku povodom potreba i zahteva vezanih za ovaj veb sajt neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. Zmajev Kutak će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na veb sajtu ili u vezi sa njim. Zmajev Kutak nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na veb sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge sadržaje koji krše bilo koje zakone.

Privatnost

Zmajev Kutak zadržava pravo da prikuplja određene lične podatke prilikom poseta našim veb stranicama da bi ispunio Vaše zahteve ili potrebe. Svako prikupljanje takvih informacija na ovim stranicama biće sprovedeno u skladu sa pravilima o privatnosti sadržanom na stranici Politika privatnosti.

Neke stranice ovog veb sajta bi mogle koristiti određene pakete informacija poznate kao “kolačići” (cookies) na Vašem računaru. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam omogući obezbeđivanje efikasnijeg pružanja sadržaja i lakšeg i boljeg načina sprovođenja procesa kupovine na internetu.

Zmajev Kutak može poslati pozivnice kupcima za ostavljanje mišljenja (recenzija) o artiklima, utiscima o kupovini i slanju, putem poruka na Email adresu koju je kupac upisao prilikom narudžbine, nekoliko dana nakon završene narudžbine, u cilju prikupljanja podataka o ocenjivanju artikala, usluga i slanja i mišljenja kupaca, kako bi se buduće iskustvo kupaca postavilo na bolji nivo kupovine.

Zmajev Kutak nije odgovoran za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem postavljanja recenzija ili komentara i zadržava pravo da ukloni sve poruke takvog tipa gde postoji sadržaj koji smatramo nepristojnim, klevetničkim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim. Zmajev Kutak se ne smatra odgovornim niti je u obavezi da prati do detalja recenzije i komentare ili njihove delove i samim tim ne snosi nikakve posledice za sadržaj bilo kog saopštenja, bez obzira da li proizilazi ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.

Veze ka drugim veb sajtovima

Veze (linkovi) sadržani na veb sajtu koji vode na veb sajtove treće strane su prikazani isključivo zbog pogodnosti za vas. Zmajev Kutak nije pregledao sadržaj ovih sajtova, ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Zato, Zmajev Kutak nije njihov predstavnik, ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama, softverom ili drugim proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode veze sa našeg veb sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Pisanje recenzija ili komentara

Korisnici internet prodavnice Zmajev Kutak imaju mogućnost da postave pitanje u vezi izabranog artikla na koje može dobiti odgovor u cilju bližeg upoznavanja sa artiklom.

Ukoliko korisnik sajta koristi ovu uslugu smatra se da je upoznat sa pravilnikom i da prihvata sve uslove korišćenja:

  • Potencijalni kupac, korisnik veb sajta mora što direktnije postaviti pitanje.
  • Pitanje ne sme sadržati neprikladne i nepristojne reči.
  • Pitanje ne sme sadržati linkove drugih veb sajtova.
  • Pitanje ne sme sadržati bilo kakve izraze koji ukazuju na rasnu, polnu, versku ili bilo koju drugu netrpeljivost ili uvrede u ovom smislu.
  • Nakon odobrenja administratora, pitanje će biti objavljeno na stranici artikla gde je pitanje i postavljeno.
  • Od korisnika se zahteva da što realnije iznese iskustvo o artiklu.

Ograničenje garancija

Informacije, artikli, sadržaj ili usluge prikazane na ovom veb sajtu su “kao takve” bez ikakvih garancija bilo koje vrste. Zmajev Kutak se eksplicitno ograničava do maksimalnog stepena određenog zakonom, od bilo kakve direktne ili bilo koje druge garancije ili zastupništva, uključujući garancije tržišne isplativosti, pogodnosti za određenu svrhu ili poštovanja intelektualnih ili svojinskih prava. Sadržaj čine isključivo informacije opšte prirode, koje nisu namenjene za rešavanje specifičnih situacija ili za neku konkretnu osobu ili entitet, i koje ne predstavljaju profesionalni savet.

U maksimalnom stepenu koji zakon dozvoljava, Zmajev Kutak ne daje garancije za tačnost, primenjivost, pouzdanost i kompletnost sadržaja na ovom sajtu, kao ni garanciju neprekidnog rada, pravovremenosti, bezbednosti ili odsustva grešaka. Zmajev Kutak može promeniti sadržaj ovog sajta ili artikle i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Sadržaj na ovom sajtu može biti zastareo, a Zmajev Kutak se ne obavezuje da ga ažurira.

Ograničenje odgovornosti

U maksimalnom stepenu dozvoljenom zakonom, Zmajev Kutak, njegovi dobavljači ili treća lica pomenuta na ovom sajtu ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, ali ne i isključivo, direktnu, indirektnu, slučajnu, posledičnu, posebnu štetu, ili takvu koja nastaje usled gubitka profila, gubitka podataka ili prekida poslovnog procesa) koja nastaje kao posledica upotrebe, odlaganja ili nemogućnosti upotrebe, ili rezultata upotrebe ovog veb sajta, veb sajtova na koje vode veze sa ovog sajta ili sadržaja objavljenog ovde ili na drugim pomenutim veb sajtovima, bez obzira da li je zasnovana na garanciji, ugovoru ili drugom pravnom sredstvu ili da li je klijent bio obavešten o mogućnosti takve štete. Ukoliko Vaša upotreba sadržaja, informacija ili usluga sa ovog sajta rezultira potrebom za servisiranjem ili popravkom opreme ili podataka, Vi ste odgovorni za nastale troškove.

Registrovani zaštitni znaci

Svi nazivi, logotipi, žigovi, zaštitni znaci ili oznake usluga koji se pojavljuju na ovom veb sajtu su registrovani zaštitni znaci odgovarajućih kompanija u okviru Zmajev Kutak ili drugih vlasnika. Ne možete koristiti nazive, logotipe, žigove, zaštitne znake ili oznake usluga bez prethodne pismene saglasnosti njihovog punopravnog vlasnika.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima a PDV je uračunat u cenu. Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ali ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Opšta politika zaštite privatnosti i podataka na našoj internet prodavnici

Zmajev Kutak poštuje Vašu privatnost. Bez obzira na to da li ste sa nama u kontaktu oko artikala i/ili usluga kao kupac, korisnik, predstavnik javnosti, itd.

Imate pravo na zaštitu ličnih podataka: imena, adrese, telefonskog broja, Email adrese i drugih podataka kao što su, IP adresa, itd. Više o politici privatnosti možete pročitati na stranici Politika privatnosti.

Kontakt

Možete nas kontaktirati putem Email adrese na ili putem pošte na:
Zmajev Kutak
Svetog Save 46
18230 Sokobanja